Draw your own lines to the fells

vapaalasku – backcountry skiing

Olen Finlav lumivyöryteknikkokoulutuksen saanut oppaasi koko vapaalaskuretken ajan.
Pääpaino retkilläni on turvallisuudessa.

Retkeni ovat tarkoitettuja heille jotka haluavat tutustua vapaalaskun maailmaan tai tutustua turvallisesti paikallisiin rinteisiin. Tekemiseen liittyy olennaisesti lumiturvallisuus eli mukana on aina piipparit, sondit, lapiot ja niiden käyttöön tutustutaan. Laskiessamme käytämme aina kypärää päässä.

Retket sopivat niin aloitteleville kuin hiukan kokeneemmille vapaalaskijoille. Jos osaat laskea hallitusti hoidetussa punaisessa rinteessä ja olet laskenut hissioffareita, olet tervetullut retkilleni. Paikan valintaan vaikuttaa porukan laskijoiden taso, sääolosuhteet ja osallistujien tahtotila.

Vapaalaskuretkillä suunnittelemme seuraavan päivän reitit edellispäivien sääolosuhteiden perusteella ja osallistujien taitotason ja mieltymysten mukaan. Päätökset teemme aina porukalla ja kaikilla on oikeus ilmaista mielipiteensä. Kaikilla retkillä mukana on Garmin GPSMAP® 66i satelliittipuhelin jolla yhteydenpito onnistuu matkapuhelinverkon ulottumattomissakin.

Ryhmähinta opastetulle päiväreissulle on 390€ sis. alv. 24%. Ryhmän koko 2-6 hlöä. Useamman päivän retkille katsotaan hinta erikseen. Hinta sisältää opastuksen ja vastuuvakuutuksen.

Asun vakituisesti Levillä, mutta retkilläni liikun mm. Pallaksella ja Norjassa (Tamok, Narvik, Tromssa, Lyngen).