Maastopyöräily

Pallaksen maastopyöräreitit.
Upeita maisemia, avaruutta silmänkantamattomiin.

Kun menemme maastopyörillä avotunturiin, myös koirat ovat tervetulleita mukaan. Muista kuitenkin koirien kiinnipitäminen.

Maastopyöräilyä avotunturissa

Maastopyörällä avotunturiin? Mennään Pallakselle.

Tavataan Hietajärven P-paikalla josta lähdetään ajamaan mäntykangasmetsässä olevaa uraa pitkin ja siirrytään pikkuhiljaa avotunturiin. Tule omalla pyörälläsi tai vuokraa kauttani pyörät. Hoidan vuokratut pyörät, eväät, reittisuunnitelman.

Vaihtoehtoina on kiertää Tappuri-Pyhäkurun lenkki myötä- tai vastapäivään. Pyhäkurun autiotuvalta avautuvat upeat maisemat eteläänpäin jossa Pallaksen tunturijono näkyy upeasti. Pallaksen maastoissa pääsee kohtuullisen pienellä vaivalla avotunturiin ja maisemat ovat huikeat, jos sää on kirkas. Matkaa kertyy n. 25km, vaativuustaso helppo-kohtalainen. Matkalla on yksi tiukempi nousu/lasku, muutoin helpohkoa polkua/mönkijäuraa avotunturissa tai metsäautotietä mäntymetsässä.

Tarvittaessa järjestän kuljetuksen Hietajärvelle, opastuksen reitillä, eväät päivän retkeä varten ja paluukyydin takaisin Leville.

Lisätietoja maastopyöräilystä avotunturissa

maastopyöräilyä levillä

Oletteko tulossa työporukan kanssa Leville virkistäytymään ja kaipaatte liikunnallista aktiviteettia? Olisiko pyöräily fatbikeilla Levin ympäristössä sopiva aktiviteetti teidän porukallenne? Lähdetään kiertämään pyörillä Kätkätunturi. Reitti noudattelee latupohjia ja helppoja metsäautoteitä ja polkuja. Vaihtoehtoisesti Levin ympärysreitti on mahdollinen.

Lähden teille oppaaksi ja järjestän teille luomu- tai sähköläskipyörät, eväät ja vaikka lämpimän ruoan ja nuotion yksityislaavulla Levillä. Matkaa Kätkän ympäri kertyy n. 14km ja vaativuustaso helppo. Matkalla tehdään pysähdyksiä tarpeen mukaan, riippuen minkätasoista pyöräilijää on mukana.

Ja ollaanpa joskus jonkun porukan kanssa päätetty retki Levin huipun läheisyyteen Tuikkuun, missä voi nauttia virvokkeita omien mieltymysten mukaan.

Tarkemmat tiedot maastopyöräilystä Levin alueella

Asiakkaita ruska-aikaan maastopyörälenkillä Kätkätunturin takana.