Kalastusvaellukset

Koe unohtumattomia elämyksiä kalastusvaelluksilla.

Oletko koskaan haaveillut että olisi kiva päästä kokemaan suurharjuksen venkoilut siiman päässä? Mistä näitä otuksia löytää? Millä konstilla saisit tunturijärven raudun nappaamaan? Miten saan lohen ottamaan perhoon?

Opastetuilla kalastusvaelluksilla keskitytään enemmän kalastamiseen ja kaikkeen siihen liittyvään ja vaeltaminen jää vähemmälle. Retket toteutetaan periaatteella missä meillä on perusleiri ja siitä tehdään päiväretkiä kalastuspaikoille. Riipuen kohteesta majoitus voi olla tyyppiä autiotupa tai teltta. Voimme käyttää venekyytiä tai mennä lentämällä jotta pääsemme nopeasti tarpeeksi kauas ’sivistyksestä’ ja vähemmän kalastetuille paikoille. Basecampiin voidaan siirtyä myös jalkaisin.

Vien sinut paikkoihin mistä näitä elämyksiä voi saada. Jaan kaiken tietoni siinä hetkessä ja autan sinua ja kavereitasi saamaan kohdekalan siiman päähän. Kerron ottiperhot ja vieheet ja opastan heittämään oikeaan paikkaan oikea-aikaisesti.

Pääpaino reissuillani on nautiskelussa, ei suorittamisessa. Retkillä ollaan aina lunkisti ja tehdään kivoja asioita ja vietetään maastossa aikaa nautiskellen.

Jos unelmiesi kalastusretki kiinnostaa, ota yhteyttä ja kerro toiveesi, niin alan suunnittelemaan juuri sinun porukallesi sopivaa reissua.
Yhteydenotot sähköpostilla info@adventuremarmot.fi tai lomakkeen kautta.

Satelliittipuhelimesta turvaa


Näillä hiukan pidemmillä reissuilla mukanani on aina Garmin GPSMAP® 66i inReach satelliittipuhelin jolla yhteydenpito kotijoukkoihin onnistuu vaikka normaalit puhelinyhteydet olisivatkin huonot.

Myös avun tilaaminen tapaturmissa ja sairastapauksissa onnistuu laitteen avulla vaikka yhteydet olisivatkin huonot.

Käytän laitetta myös sijaintitietojen päivittämiseen. Näin kotijoukot pystyvät seuraamaan internetin kautta missä milloinkin ollaan ja yövytään.